ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 15.02.2023 (среда) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 278л/с, од кои 243/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 35л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Октомвриска

– ул. Ѓорѓи Димитров

– ул. Марксова со Егејска

– н.м. Канатларци

Share on facebook
Сподели на Facebook