ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 23.01.2023 (понеделник) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 257л/с, од кои 223/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 34л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Кеј 9-ти Септември

– ул. Орде Чопела (широк пат)

– ул. Мечкин Камен

Share on facebook
Сподели на Facebook