ВОДОСНАБДУВАЊТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 17.01.2023 (вторник) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 264л/с, од кои 230/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 34л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Никола Тесла

– ул. Пенка Котеска

– ул. Задарска

– ул. Цена Џинорозот

– н.м. Селце

Share on facebook
Сподели на Facebook