ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 13.01.2023 (петок) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 270л/с, од кои 235/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 35л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Рајко Жинзифов

– ул. 3ти Ноември

– ул. Ѓорѓи Сугаре

– Реон Точила згради Б1,Б2 и Б3

Share on facebook
Сподели на Facebook