ВОДОСНАБДУВАЊЕТОНА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 12.01.2023 (четврток) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 269л/с, од кои 235/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 34л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Војводинска

– ул. Никола Тесла

– ул. Савка Манеска

– ул. Орде Чопела

– ул. Дабничка

– ул. Борка Талески ( на потегот од театарот нагоре)

– н.м. Беровци

Share on facebook
Сподели на Facebook