ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 11.01.2023 (среда) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 256л/с, од кои 230/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 26л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Мечкин Камен

– ул. Дабничка

– Реон Точила А3

– Реон Леково-Собирна

– ул. Александар Македонски (кај Марфил)

– н.м. Чипигово

– н.м. Беровци

Share on facebook
Сподели на Facebook