ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 23.12.2022 (петок) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 275л/с, од кои 233/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 42л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Димитрија Чуповски

– ул. Стеван Димески- Ништакот

– ул. Борка Талески (кај театар)

– Реон Кукол

– н.м. Мало Коњари

Share on facebook
Сподели на Facebook