ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 20.12.2022 (вторник) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 263л/с, од кои 238/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 25л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Браќа Миладиновци

– ул. Ножот

– ул. Карпалак (стара Млекара)

– ул. Митко Цветаноски

Share on facebook
Сподели на Facebook