ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 14.12.2022 (среда) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 258л/с, од кои 238/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 20л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Тетовска

ул. Патрис Лумумба

– ул. Блаже Иваноски

– ул. Гога Јанкулоски

– ул. Ѓуро Салај

– ул. Димче Антулески

– Реон О.У.Гоце Делчев

Share on facebook
Сподели на Facebook