ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 13.12.2022 (вторник) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 247л/с, од кои 222/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 25л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Задарска

ул. Кузман Јосифовски Питу

– ул. Гога Јанкулоски

– Реон Леково

-н.м. Големо Коњари

Share on facebook
Сподели на Facebook