ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 12.12.2022 (понеделник) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 255л/с, од кои 220/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 35л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Задарска

ул. Сотка Џигиџик

– ул. Партизанска

– ул. Александар Македонски

– ул. Војводинска

Share on facebook
Сподели на Facebook