ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 28.11.2022 (понеделник) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 295л/с, од кои 255/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 40л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– Булевар Гоце Делчев

ул. Александар Македонски

– ул. Илија Дренкоски

– ул. Илија Полутешка

– ул. Велко Ј. Стариот

Share on facebook
Сподели на Facebook