СООПШТЕНИЕ ЗА ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 18.11.2022 (петок) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 258л/с, од кои 218/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 40л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Кузман Јосифовски Питу

ул. Марксова

– ул. 11ти Октомври

– Реон – Индустриска зона Металец

– н.м. Тројкрсти

Share on facebook
Сподели на Facebook