ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 16.11.2022 (среда) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 254л/с, од кои 214/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 40л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Леце Котески (Кај Теракота)

ул. Осоговска

– ул. Ордан Михаловски Оцка

– ул. Драган Димески

– ул. Братство – Единство

Share on facebook
Сподели на Facebook