СООПШТЕНИЕ

Ги известуваме граѓаните на град Прилеп кои живеат во реон на улица Ѓорѓи Димитров, како и од улица Круме Беќар, поради дефект ќе се соочат со прекин на водоснабдувањето во текот на денот.

Екипите на ЈКП„Водовод и канализација“Прилеп се на терен и работат на санација на дефектот со цел што побрзо отстранување на истиот.

Повикуваме на разбирање на граѓаните.

Со почит,

ЈКП„Водовод и канализација“Прилеп

Share on facebook
Сподели на Facebook