ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 09.11.2022 (среда) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 304л/с, од кои 264/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 40л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Трајко Николоски

ул. Рајко Жинзифов

– ул. Гостиварска

– Реон мермерен Комбинат

– Реон Стадион Гоце Делчев

Share on facebook
Сподели на Facebook