ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 07.11.2022 (понеделник) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 240л/с, од кои 200/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 40л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Генерал Васко Каранѓелески

ул. Киро Базаркоски

– ул. Оревоечка

– ул. Кеј 9ти Септември

– ул. Орде Тодороски Шемко

Share on facebook
Сподели на Facebook