ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 03.11.2022 (четврток) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 250л/с, од кои 210/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 40л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Браќа Миладиновци

– ул. Димо Наредникот Б1

– ул. Митко Цветаноски

ул. Тетовска

– ул. Богомилска

-Реон О.У. Кочо Рацин

Share on facebook
Сподели на Facebook