СООПШТЕНИЕ ДО ЈАВНОСТА

Почитувани сограѓани, како ЈКП„Водовод и канализација“Прилеп Ве известуваме дека дефектот на улицата Борка Талески за кој претходно Ве информиравме дека ќе има застој во водоснабдувањето, веќе е саниран и водоснабдувањето е вратено во нормала како во Старата чаршија, така и на улицата Борка Талески. Тимовите на ЈКП„Водовод и канализација“Прилеп со својта посветена работа успеаа за краток рок да одговорат експедитивно на потребите на градот.

Ви благодариме на трпението,

ЈКП„Водовод и канализација“Прилеп

Share on facebook
Сподели на Facebook