ВОДОСНАБДУВАЊЕТО ВО ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 27.10.2022 (четврток) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 248л/с, од кои 208/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 40л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Егејска

– ул. Орде Чопела (кај Окта)

– ул. Цане Коњарец

ул. Димо Наредникот

– ул. Тетовска

– ул. Леце Котески (кај Макпетрол)

Share on facebook
Сподели на Facebook