ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 21.10.2022 (петок) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 238л/с, од кои 198/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 40л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Београдска

– ул. Орде Чопела (кај Окта)

– ул. 3-ти Ноември

ул. Цане Коњарец

– ул. Савска

– ул. Савка Маневска

Share on facebook
Сподели на Facebook