ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 18.10.2022 (вторник) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 272л/с, од кои 232/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 40л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Ило Попадинец

– ул. Леце Котески

– ул. Беровска

ул. Цар Самоил

– ул. Динара

– Реон Пашоски Ливади

Share on facebook
Сподели на Facebook