ВОДОСНАБДУВАЊЕТО ВО ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 10.10.2022 ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 247л/с, од кои 207/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 40л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Леце Котески (Макпетрол стовариште)

– ул. Благоја Крстески бр.18

– ул. Цане Кузманоски бр.10

– Големо Коњари (кај црквата)

Share on facebook
Сподели на Facebook