ВОДОСНАБДУВАЊЕТО ВО ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 07.10.2022 ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 270л/с, од кои 230/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 40л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

-ул.Александар Македонски бр.2/60

– ул.Самоилова (Хемиско училиште)

– Орде Тодороски Шемко бр.16

– Мало КоњариНово Лагово


Share on facebook
Сподели на Facebook