ВОДОСНАБДУВАЊЕТО ВО ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 06.10.2022 ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 245л/с, од кои 205/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 40л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. 3ти Ноември

– ул.Македонска
– ул.Стеван Димески Ништакот
– с.Волково
– с.Ореовец

Share on facebook
Сподели на Facebook