ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕПВодоснабдувањето на ден 05.10.2022 ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 270л/с, од кои 230/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 40л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 07 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– Ило Попадинец
– Цар Самоил
– Реон Точила А3 ул. Октомвриска
– Реон Касарна Мирче Ацев

Share on facebook
Сподели на Facebook