Известување

Почитувани,

Ве известуваме дека на ул. „Борка Талески“ и дел од старата чаршија (реон Музичко училиште) ќе има прекин во водоснабдувањето поради извршување на градежни активности од страна на екипите на ЈКП „Водовод и канализација“ – Прилеп во периодот од 8:30 до 14:30 часот.

Водоснабдувањето ќе биде нормализирано со завршувањето на активностите.

Share on facebook
Сподели на Facebook