Известување

Почитувани,

Ве известуваме дека на ул. „Васко Карангелески“, на потег од „Собирна шахта“ до ул. „Кеј 4-ти Јули“ ќе има прекин во водоснабдувањето поради санирање на дефект од страна на екипите на ЈКП „Водовод и канализација“ – Прилеп.

Водоснабдувањето ќе биде нормализирано со санирањето на дефектот.

Share on facebook
Сподели на Facebook