ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 05.08.2022 ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 295л/с, од кои 255/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 40л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– Ножот
– Вера Циривири
– Леково
– Београдска
– Гемиџиска
– Браќа Ламески

Share on facebook
Сподели на Facebook