Известување

Почитувани,

Ве известуваме дека на ул. „Борка Талески“, на потег од хотел „Атлас“ до ООУ „Кочо Рацин“ и дел од Старата чаршија ќе има прекин на водоснабдувањето од 11:00 часот, поради реконструкција на водоводната мрежа на овој потег од страна на екипите на ЈКП „Водовод и канализација“ – Прилеп.

Водоснабдувањето ќе биде нормализирано по завршувањето на активностите.

Share on facebook
Сподели на Facebook