Ден: д.м.г

Известување

Известување

Почитувани, Ве известуваме дека на ул. „Борка Талески“, на потег од хотел „Атлас“ до ООУ „Кочо Рацин“ и дел од Старата чаршија ќе има прекин на водоснабдувањето од 11:00 часот, поради реконструкција на водоводната мрежа на овој потег од страна на екипите на ЈКП „Водовод и канализација“ – Прилеп. Водоснабдувањето ќе биде нормализирано по завршувањето […]