Известување

Почитувани,

Ве известуваме дека ул. „Цане Коњарец“, на потег од ул. „Битолска“ до ул. „Кире Гаврилоски“ ќе биде затворена за сообраќај поради извршување на градежни активности од страна на екипите на ЈКП „Водовод и канализација“ – Прилеп.

Градежните активности ќе започнат на ден 08.06.2022 година, па се до завршувањето на истите.

Share on facebook
Сподели на Facebook