Работни Активности

Тимовите на ЈКП “Водовод и канализација” Прилеп го завршија поврзувањето на главниот цевковод со спортско- рекреативниот центар кај Вештачкото Езеро Прилеп.
Денес посетителите на овој спортско рекреативен центар ќе можат да уживаат во активностите и убавиот престој, а притоа да имаат вода на дофат.
Share on facebook
Сподели на Facebook