Известување

Поради работни активности на Одделението Канализација при ЈКП „Водовод и Канализација“ – Прилеп за санирање на дефект, сообраќајот ќе биде во прекин на улица „Војводинска“, на потегот од улица „Карпалак до маркетот „Кам“, од 11:00 часот до 15:00 часот.

Share on facebook
Сподели на Facebook