Известување

Водоснабдување во „Бизнис центарот“ ќе биде во прекин, поради менување на главен вентил на водоводната инсталација во истиот. Прекинот ќе биде во времетраење од 11:00 до 13:00 часот.

Share on facebook
Сподели на Facebook