Санирање на шахти, капаци и ударни дупки

Одделението за Канализација при ЈКП „Водовод и канализација“ – Прилеп активно работи на санирање и отстранување на дефекти. Во текот на овој период заменети се капаци на ул. Стеван Апостолоски, капак за шахта на ул. Браќа Ламески. Исто така, активно се санираат ударни дупки колку што дозволуваат временските услови. Санирани се ударни дупки на ул. Војводинска и ул. Стеван Димески – Ништакот.

Share on facebook
Сподели на Facebook