Известување

На ден 01.02.2022 година во организација на Извршната канцеларија на здружението на даватели на комунални услуги –  АДКОМ, беше одржана првта седница на надзорниот одбор на ова здружение. Членовите на надзорниот одбор кој го сочинуваат директори од јавните комунални претпријатија од целата држава, за Претседател го избраа в.д. на ЈКП „Водовод и канализација“ – Прилеп, Игор Гулабоски.

Честитки за новата функција и му посакуваме успешна и плодна работа.

Share on facebook
Сподели на Facebook