Известување

Почитувани корисници, ЈКП „Водовод и канализација”- Прилеп Ве известува дека Наплатниот центар во Точила што се наоѓа на ул. “Самоилова” бб, се преместува на друга локација. Новата локација се наоѓа на истата улица, во близина на СОУ „Орде Чопела” (хемиско училиште), до Бар кафе “SIMPLE” и ќе започне со работа во сабота на 29.01.2022 година. Работното време на наплатниот центар ќе биде од понеделник до сабота, од 08:00 до 14:00 часот.
Со почит, ЈКП „Водовод и канализација”- Прилеп

Share on facebook
Сподели на Facebook