По повод празникот Св. Василиј (Василица)

По повод на православниот празник Св. Василиј (Василица), традиционално во просториите на ЈКП „ Водовод и Канализација “ – Прилеп се „ вртеше “ лепче со паричка. Оваа година среќата му се насмевна на нашиот вработен Димче Чатлески, нека оваа паричка му донесе многу здравје, среќа и душевен мир во новата година, за него и за неговото семејство.
Воедно среќниот добитник од ЈКП „ Водовод и Канализација “ – Прилеп доби златен крст.

Share on facebook
Сподели на Facebook