Известување

ЈКП „Водовод и канализација“- Прилеп ги известува граѓаните на Општина Прилеп дека поради технички проблеми на постоечкиот контакт број 048/ 421-775, од денес можат да нѐ контактираат и на следниот телефонски број 078/ 398-632.

Благодариме на разбирањето

Share on facebook
Сподели на Facebook