Известување

Почитувани, поради настанат дефект на ул.”Тризла”, водоснабдувањето ќе биде нарушено во високата зона од Град Прилеп, и тоа на потег од ул.”Ердован Шабаноски”, нас.”Марино Маало”, нас.”Кузман”, нас.”Рид” и нас.”Тапани”. Екипите се на терен и се работи на санирање на дефектот.Share on facebook
Сподели на Facebook