Известување за текот на санацијата на дефектот на ул. “Тризла“

Санацијата на дефектот на ул.”Тризла” продолжува и во вечерните часови.
Поради тежината и комплексноста на дефектот екипите на ЈКП “Водовод и Канализација”- Прилеп ќе продолжат со работа и во текот на утрешниот ден. ЈКП”Водовод и канализација” – Прилеп дополнително ќе ги извести граѓаните кога дефектот ќе биде целосно саниран, а водоснабдувањето нормализирано во високата зона од градот.
Share on facebook
Сподели на Facebook