Известување за текот на санацијата на дефектот на ул.”Трајко Тарцан”

Санацијата на дефектот на ул.”Трајко Тарцан ” е започната. ЈКП”Водовод и канализација” – Прилеп дополнително ќе ги извести граѓаните кога дефектот ќе биде целосно саниран а водоснабдувањето нормализирано во овој дел од градот.

Share on facebook
Сподели на Facebook