Вонредно известување

Поради настанат дефект на водоводна мрежа на ул.”Трајко Тарцан”, граѓаните од населбите Трајко Тарцан и Кузман 1 ќе имаат прекин во водоснабдувањето. Санацијата на дефектот ќе започне во текот на денешниот ден. Поради големината и комплексноста на дефектот прекинот во водоснабдувањето ќе трае до санација на истиот.

Share on facebook
Сподели на Facebook