ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 03.11.2021 ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 257л/с, од кои 227л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 30л/с сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:
– Илка Присаѓанка
– Селечка
– Илија Игески
– Орде Чопела-Окта
– Блага Ружето
– Реон: Хлорна станица

Share on facebook
Сподели на Facebook