ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 24.09.2021 ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 278л/с, од кои 258л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 20л/с сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:
– Дабничка
– Пане Талески
– Братство-Единство
– Реон Точила К 3/Б
– Крушевска
– с.Канатларци

Share on facebook
Сподели на Facebook