Вонредно известување

Поради дефект на водоводната мрежа во село Мажучиште ќе има прекин во водоснабдувањето се до санирање на дефектот. Поради големината и комплексноста на дефектот се очекува санација да заврши во текот на утрешниот ден.

Share on facebook
Сподели на Facebook