ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 02.09.2021 ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 300л/с, од кои 282л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 18л/с сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:
– Славеј Планина
– Леце Котески
– Три Багреми
– 11 ти Октомври
– Три Багреми

Share on facebook
Сподели на Facebook