ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 01.09.2021 ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 298л/с, од кои 279л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 19л/с сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:
– Блага Ружето
– Јордан Грабулоски
– Беровска
– Београдска
– Три Багреми

Share on facebook
Сподели на Facebook