ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 31.08.2021 ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 251л/с, од кои 233л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 18л/с сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:
– Панде Чесноска
– Дабнички Завој
– 11 ти Октомври

Share on facebook
Сподели на Facebook